FOTO: Devojčicu udario automobil na pešačkom prelazu na Limanu

Jedna 15-godišnja devojčica povređena je oko 18.30 na pešačkom prelazu na Bulevaru cara Lazara.
Kako nam je rečeno u Hitnoj pomoći, devojčicu je udario automobil, a ona je zadobila lakše kontuzivne povrede. Nakon ukazane prve pomoći prevezena je na Dečju hirurgiju.
 
Na ovom prelazu u toku je postavljanje semafora. Podsetimo da su stanari ovog kraja pre tačno godinu dana apelovali na gradske vlasti da se na ovom prelazu postavi semafor, zbog učestalih nezgoda. Novosađani su tada zapretili blokadom saobraćaja ukoliko se nešto preduzme povodom povećanja bezbednosti, pre svega, njihove dece. Više o tome OVDE.
 
 
Nešto ranije, oko 12 časova, na uglu Temerinske i Jug Bogdana na Podbari povređena je 43-godišnja žena. Ona je zadobila povrede glave, nakon čega je prevezena u Urgentni centar.
  • Tica

    16.05.2017 12:05
    Obuka za pešake i bicikliste
    Pešaci i biciklisti i to mahom, ne radi se o slučajevima, ne shvataju da su učesnici u saobraćaju, jer se ponašaju nedopustivo. Ne gledaju levo ni desno, već prelaze odmah, ne shvataju da iako ideš 20 na sat ne možeš da zakočiš... Mame drže decu u kolicima bukvalno na bankini i kreću čim se upali zeleno...Biciklisti isto ne gledaju, samo prelaze, skreću beh ručne signalizacije. Kao da svi hoće namerno da nastradaju. Ima neopreznih vozača, ali kao vozač koji zaista vodi računa, mogu da kažem da je potrebna ozbiljna obuka pešacima, majkama sa decom i biciklistima...
  • sos

    15.05.2017 21:43
    NE VIDI SE LJUDI NEMAJU VOZAČI TELESKOPE NI LUPE. Bezbroj je situacija kad je dovoljan delic sekunde bez supermenske koncentracije da neko izgubi zivot.,
    Od telefonista mi je pun kufer i onih sto prelaze i onih sto idu zamnom i melju. Da smo hteli meljavu ostali bismo pred tv.
    NE DOZVOLJAVAM SA MI TADRLJAS IZA LEDJA da me dekoncentrises i nerviras konverzacijom iz sapunica, Uvek sacekam da telefonista prodje. Steta sto vise trose na telefon nego na hranu.Znam porodicu koja bukvalno nema sta da jede jer sve potrosi na 5 telefona.Kad odu kod nekog sve obrste gladne i oci i telo.
  • ana

    15.05.2017 21:29
    da nije podbacicvanje to je sad modernoo za naplatu štete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika