Četiri muškarca povređena u tri udesa u Novom Sadu

Četiri muškarca povređena su u tri saobraćajne nezgode koje su se dogodile juče u Novom Sadu.
Četiri muškarca povređena u tri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Dvojica muškaraca, stari 52 i 53 godine, povređena su u udesu koji se dogodio oko 15 časova na kružnom toku Bulevara Evrope i Cara Lazara. Po rečima doktorke Mirjane Bursać iz Hitne pomoći oni su zadobili lakše povrede istegnuća vratnog dela kičme.
 
"Kasnije tokom dana dogodile su se još dve nezgode. Nešto pre 17 časova, na uglu Bulevara kneza Miloša i Ulice Mileve Marić, lakše povrede glave usled pada sa bicikla zadobio je 56-godišnji muškarac. Lakše je povređen i jedan 54-godišnji motociklista u nezgodi koja se dogodila oko 19 časova u Temerinskoj ulici", navodi Bursać za 021.rs.
 
Naša sagovornica dodaje da su svi povređeni nakon ukazane prve pomoći prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika