Policajci napadnuti u Futogu tokom intervencije zbog nereda u kafani

Dvojica policajaca napadnuti su sinoć u Futogu, dok su bili na dužnosti.
Policajci napadnuti u Futogu tokom intervencije zbog nereda u kafani
Foto: Pixabay
U Strukovnom udruženju policije navode da je do napada došlo kada su policajci intervenisali po pozivu građana, zbog nereda u jednom ugostiteljskom objektu.
 
- Policajci su oko 20.30 sati došli u taj objekat, ali je žena koja je narušavala javni red i mir otišla pre dolaska patrole. Pronašli su je u drugom objektu, u neposrednoj blizini, a kada su je poveli prema vozilu, počela je da doziva prijatelja, koji je fizički napao policajce. Udario je pesnicom prvo jednog, a zatim i drugog – kažu u udruženju "Dr Rudolf Arčibald Rajs".
 
Muškarac i žena su privedeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati, zbog napada na službeno lice i nasilničkog ponašanja. Prema nezvaničnim informacijama, bili su pijani, a kod žene je pronađena i droga.
 
Od 2000. do aprila meseca prošle godine evidentirano je preko 23.600 krivičnih dela nad policijskim službenicima na dužnosti. U tom periodu je poginulo 13 policajaca, dok je 3.960 povređeno. 
 
- To je svakako znak da je neophodna hitna reakcija države na prevenciji takvih događaja - kaže predsednik Strukovnog udruženja policije Nenad Ljubišić.
  • Djordje666

    03.07.2017 13:19
    A sta cemo sa komunalcima sto biju starije ljude po busevima to nista???
  • Kaja

    03.07.2017 12:50
    Policajci se vozikaju kolima, ne vezuju pojas, glume frajere, a kad treba da se pokazu na delu onda ćorak.
  • /

    02.07.2017 18:48
    /
    kilava drzava kilava i policija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika