Troje dece među 13 povređenih u udesima na novosadskim ulicama

Trinaestoro građana povređeno je u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile u Novom Sadu proteklog vikenda.
Troje dece među 13 povređenih u udesima na novosadskim ulicama
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Olivera Glumac iz Hitne pomoći, 85-godišnji biciklista povređen je u nezgodi koja se u subotu, 29. jula oko 11 časova dogodila na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Ignjata Pavlasa. Muškarac je zbrinut na licu mesta i sa kontuzionim povredama glave prevezen u Urgentni centar.
 
U nezgodi koja se neposredno nakon ove dogodila na Čeneju, kod Salaša 137, povređena je 61-godišnja žena, kao i trogodišnje dete. Žena je zadobila kontuzione povrede kuka, a dete lakšu povredu glave, te su nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezeni u Urgentni centar odnosno u Dečiju bolnicu.
 
Devojčice od sedam i osam godina povređene su u nezgodi koja se oko 13:15 dogodila u Gundulićevoj 6. Njih je lekarska ekipa zbrinula i prevezla u Dečiju bolnicu, a takođe povređenu 42-godišnju ženu u Urgentni centar.
 
Žena stara 30 godina i dva muškarca starosti 25 i 26 godina povređeni su u udesu koji se u nedelju oko 5:40 dogodio kod Beške. Kako dodaje dr Glumac, troje povređenih prošli su s lakim telesnim povredama i zbrinuti su na licu mesta.
 
Dvoje građana lakše su povređeni u nezgodi koja se oko 12:20 dogodila na Bulevaru oslobođenja, kod Lutrije. Njima je dat uput za dalju dijagnostiku.
 
Dvojica muškaraca, stari 32 i 22 godine, povređeni su u udesu koji se oko 14:50 dogodio u Ilariona Ruvarca. Oni su s kontuzionim povredama glave i grudnog koša prevezeni u Urgentni centar.
  • Nervirach

    31.07.2017 09:48
    Moglo je biti i vise. Subota oko 18.00 raskrsnica kod Merkatora, crni Polo je prosao na CRVENO. Jeste, cekao je da traka sa pravom prevenstva bude prazna ali je ipak prosao NA CRVENO! Devojka je sedela na suvozacevom mestu. Nedelja, opet neko slicno vreme i ista raskrsnica, plavusa u dzipu je skretala desno ali u brzini je presla na levu traku. Ljudi, nebeski narode ili sta ste, pa za vas nije ni volan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika