Osumnjičenom za pucnjavu na Novom naselju do 30 dana pritvora

Novosađanin D. V. (26), osumnjičen da je u subotu uveče ranio Milutina M. (20) i Denisa B. (19), juče je saslušan i određen mu je pritvor do 30 dana.
Osumnjičenom za pucnjavu na Novom naselju do 30 dana pritvora
Foto: 021.rs
On se tereti za nanošenje teških i lakih povreda i nedozvoljeno posedovanje i nošenje oružja.
 
Još nije poznato zbog čega je između grupe Novosađana došlo do svađe, a zatim i tuče u jednoj igraonici u Bulevaru kneza Miloša na Novom naselju. Inače, i osumnjičeni i povređeni su od ranije poznati policiji.
 
Dvadesetšestogodišnjaku su ranije pisane prijave zbog razbojništva, droge, teške krađe, nanošenja teških povreda i još nekih krivičnih dela. I obojica povređenih su poznati po nasilničkom ponašanju, a dovodili su se i u vezu sa drogom.
 
Milutin i Denis koji su zadobili povrede stopala, i dalje se nalaze na Klinici za ortopediju Kliničkog centra Vojvodine, a njihovo zdravstveno stanje je stabilno.
 
Inače, policija je identifikovala još dvojicu mladića, osumnjičenih da su zajedno sa D. V. prethodno učestvovali u tuči sa povređenim mladićima. Jedan od njih, 25-godišnji Novosađanin, pronađen je i saslušan u svojstvu osumnjičenog. Pretresom njegovog stana pronađeno je oko 11 grama marihuane i 90 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog učestvovanja u tuči i proizvodnje i prodaje droge.
 
Policija traga za trećim osumnjičenim. 
 
Detaljnije  o ovom incidentu čitajte OVDE.
  • baron

    22.08.2017 10:46
    komentar
    Srbija vapi za javnim radovima,nece i nema ko da rada jer je Drzavni aparat nesposoban.Huliganima,Kriminalcima,lopovima i svom ostalim delikventima svih vrsta Bukagije na noge,osudjivati ih rigorozno i objaviti javne radove neka neka doticni rade i zarade sebi hleb.Nema druge.
  • ntn

    22.08.2017 09:49
    Jedini lek
    Da smo u normalnoj zemlji, svi bi bili upucani od strane policije, pri pokušaju bekstva i opiranja hapšenju.
    I društvo mirno!
  • bljak

    22.08.2017 09:30
    fuj
    Gomila malih seljackih debila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika