Druga pucnjava u nedelju dana u Novom Sadu

Novosadska policija istražuje pucnjavu koja se sinoć oko 22 časa dogodila na Bulevaru kralja Petra I, preko puta Mašinske škole.

Kako je u policiji potvrđeno za 021.rs, po pozivu građana da se čula pucnjava na teren je izašla policijska patrola i na licu mesta je prilikom uviđaja pronađena jedna čaura.

Za sada nema zvaničnih informacija ko je i zašto pucao.

U ovoj pucnjavi niko nije povređen, a u Hitnoj pomoći su za 021.rs naveli da nisu imali nikavu intervenciju u tom delu grada.

S druge strane, prema našim nezvaničnim informacijama, pucnjavi je prethodio sukob grupe mladića na ulici na prostoru između jednog lokala i igraonice, a svi su se razbežali nakon što se čuo pucanj.

Podsetimo, za vikend se dogodila još jedna pucnjava, u kojoj su ranjena dva mladića, a napadač je uhapšen. Više o tom slučaju OVDE.

  • novosađanka

    26.08.2017 22:28
    Novi Sad bezbedan grad !
  • Cane liman

    24.08.2017 22:24
    TO NISU IGRAONICE TO SU PUCAONICE
  • /

    24.08.2017 21:02
    /
    ih koliko pucadu u mom kraju pa niko jos nije prijavio da je cuo nesto

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika