Novosađanin optužen za ubistvo žene se ne seća da je to uradio

Suđenje Jovici Mitroviću (55) iz Novog Sada okrivljenom da je svoju nevenčanu suprugu Vesnu Stojkov prošle godine prebio na smrt, počelo je juče u novosadskom Višem sudu.
Novosađanin optužen za ubistvo žene se ne seća da je to uradio
Foto: 021.rs
Jovica je optužen da je 12. novembra 2016. godine oko 22 časa u naselju Kasapska ada pijan suprugu izudarao pesnicama i nogama. Od udaraca, kojih je bilo najmanje 16, žena je preminula na licu mesta.
 
Optuženi je, iznoseći svoju odbranu istakao kako ga je sramota zbog svega što je uradio. On je naveo da se seća svih detalja tog dana, osim samog čina ubistva.
 
"Kobnog dana smo pili ceo dan, kod kuće, na Najlon pijaci, a zatim i u Titelu na krštenju. Vesnu sam, na toj svečanosti opomenuo da se neprihvatljivo ponaša, jer je plesala sa jednim čovekom, i zadržvala ruke na njegovoj zadnjici...Učinilo mi se da su gosti očekivali da reagujem, ali ja sam ostao miran, i tamo, a i u taksiju kojim smo se vratili kući. Kasnije, kod kuće je počela da me vređa, pominje mi majku, i krenula je na mene. Ja sam je sprečio. Ne znam šta se tada desilo, samo pamtim da sam bio u policijskom automobilu. Mnogo sam je voleo, ali i ljubav ima granica", rekao je optuženi u svoju odbranu.
 
Nastavak suđenja je 26, oktobra, kada se očekuje iznošenje završnih reči.
  • pp2000

    14.09.2017 15:58
    40 godina za gospodina.
  • nbns

    14.09.2017 08:39
    Laže. Doživotna zatvorska kazna!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika