Somborci uhapšeni zbog prodaje marihuane

Novosadska policija uhapsila je Ž.P. (34) i M.C. (19) iz Sombora zbog trgovine drogom.
Somborci uhapšeni zbog prodaje marihuane
Foto: Pixabay
Pretresom stana Ž.P, u saradnji sa Policijskom upravom u Somboru, pronađeno je oko 160 grama marihuane, a sumnja se da je on u Novom Sadu prodao uhapšenom 19-ogodišnjaku 615 grama ovog narkotika.
 
Manja količina marihuane pronađena je i kod Ž.P, kao i u stanu koji u Novom Sadu koristi M.C.
 
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca.
  • Anja

    01.11.2017 06:45
    Namestaljka
    Ja sam ljudi svedok ovog dogadjaja, nisam mogla da verujem kakva je namestaljka bila, navukao ih je lik, koji ne radi u policiji, bavi se svakakim kriminalom, ali naravno DRUKARA da bi svoju bulju sacuvao i mogao da odradi jos koji prljavi poslic a da izadje cist, sto je najgore od svega, jedan od tih likova u zivotu nije prodao gram gandze vec je samo posrednik, decko ce da robija zato sto je debil i bez mozga...... OOJ DRZAVO SRBIJO

    Anja
  • Novosadjanka

    29.10.2017 21:38
    Ha ha ha
    Pa izgleda da je gandza jedina "droga" u ovoj zemlji i to bogami jako opasna. Odlicna akcija nema sta.!!!
  • pokusavam da ...

    27.10.2017 08:46
    ... naglas razmisljam
    nesto se ne secam da je u skorije vreme bila neka veca zaplena heroina. Samo gandza. Mora da postoji neki "razlog". Ili im heroin nije interesna sfera pa ih bas briga za isti, te hapse samo konkurenciju; ili pak ga ne diraju jer je njihov, a mazu oci zaplenama gandze. A mozda je i sve samo slucajnost.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika