Devojka u teškom stanju nakon što ju je udario automobil na pešačkom kod Daltonke

Dvadesetčetvorogodišnja devojka zadobila je teške višestruke povrede i u besvesnom stanju je prevezena u Urgentni centar na reanimaciju, pošto ju je jutros oko 9h udario automobil na pešačkom prelazu kod "Daltonke", na Bulevaru oslobođenja.

Kako saznaje 021, istom prilikom povređen je i 24-ogodišnji mladić koji je zadobio lakšu povredu ruke i on je prevezen u Klinički centar Vojvodine na dalje lečenje.

Do udesa je došlo kada ih je mercedes sa stranim tablicama pokosio dok su prelazili ulicu.

Pešački prelaz na ovom delu bulevara je izuzetno prometan, a uprkos čestim nezgodama uzrokovanim slabom preglednošću, semafor ne postoji. 

Komentari 112

  • svaki dan jbnje

    15.11.2017 16:04
    Pre neki dan u ulici Narodnog fronta kod ideje hoce decko da predje preko pesackog. Dete, nema mali ni 12 godina. Gleda u mene ja stanem, mali krene preko pesackog i taman dodje do pola kad u tom trenutku vidim u retrovizor budalu koja se zalece i ne kapira da je tu pesacki a klinca ni ne vidi, ja dam gas i nakrivim ga da budala stane samo da ne bi ovaj malog odvalio, nek i budem kriv, boli me jer ja cu mozda lezati u zatvoru zbog toga sto sam nekom komunistickom kretenu od 78 godina, kome su deca platila doktorima da mu daju papir sa kojim moze tako debilan da vozi i ubije jer ne vidi, ulubiti branik ali bar ce dete preziveti da ukapira gde zivi i da jednog dana sve preko 60 posalje u momentalnu penziju a ove p...re od "lekara" sto im izdaju uverenja osudi na 25 godina robije.
  • brzina

    15.11.2017 01:19
    "Pasarela"
    automobile treba proterivati, kakvo crno "ubrzanje"... to je valjda ako dođe do udesa, da budu teže posledice, šta li?
  • Darko

    14.11.2017 23:52
    Pasarela
    Tu treba napraviti pasarelu. Pesaci bi bili bezbedni i protok saobracaja bi se ubrzao. Al ko ce toga da se seti, pasarela, sta to bese?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika