Futožanin pokušao da ubije komšiju

Novosadska policija uhapsila je 50-ogodišnjeg M. V. zbog pokušaja ubistva.
Futožanin pokušao da ubije komšiju
Foto: 021.rs
On se tereti da je prošlog petka hicima iz pištolja ranio 57-ogodišnjeg Futožanina, svog komšiju, a prema našim saznanjima, razlog su neraščišćeni odnosi odnosno dugovi.
 
Osumnjičeni je ispalio najmanje dva hica i komšiju ranio u ruku i nogu. Ranjeni muškarac se nalazi u Kliničkom centru Vojvodine i van životne je opasnosti.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca. Posle saslušanja, sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
  • marko

    19.12.2017 07:39
    istina
    A policija prilikom hapšenja upala u pogrešnu kuću pa hapsila ni krive ni dužne komšije,pa kad su shvatili posle pola sata da su zeznuli otišli na pravu adresu.
  • Milanče

    18.12.2017 23:34
    Futog
    Fin neki komšiluk. Daleko je 2021. ali jos dalje Novi Sad od prestonice kulture...
  • Kl

    18.12.2017 18:05
    www
    Pa taj uteruje dugove to i ptice na grani znaju!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika