Izgorela hala pogona Enterijer "Janković" u Industrijskoj zoni

Novosadski vatrogasci rano jutros su završili gašenje požara u hali u sklopu pogona Enterijer "Janković" u Primorskoj ulici 88 u Industrijskoj zoni.
Izgorela hala pogona Enterijer "Janković" u Industrijskoj zoni
Foto: 021.rs

Kako je rečeno za 021 u Hitnoj pomoći, njihove ekipe nisu intervenisale u ovom slučaju.

Požar je izbio juče oko 23 časa i pričinio je veliku materijalnu štetu. U Vatrogasnoj jedinici navode da je u gašenju učestvovalo desetak vozila sa više desetina vatrogasaca iz Novog Sada i kolega iz okolnih naselja.

Za sada nisu poznati uzroci požara, koji je, izgleda, počeo kada nije bilo radnika u pogonu. Prema nezvaničnim informacijama, vatra je izbila "lakirnici".

Iz Enterijera "Janković" se još nisu oglašavali, a jutros obezbeđenje nije dozvoljavalo medijima prilazak pogodnu. Ono što se moglo videti je to da radnici redovno idu na posao u druge hale, magacine i zgrade.

Podsetimo da je u martu prošle godine u požaru u istom preduzeću poginuo radnik Branislav Kisić (19) iz Đurđeva, dok su dvojica radnika starosti 33 i 46 godina povređena. Tada je gorela kotlarnica, a poginuli radnik je pokušao da ugasi vatru. 

  • gogi

    13.09.2018 12:58
    ko to gleda
    Ovo je u toj firmi već peti, šesti požar.
  • NS67

    13.09.2018 09:53
    u ONO VREME SOCIJALIZMA
    Svaka Lakirnica je Morala da ima Samostalan Automatski Protivpožarni Sistem!?
    Sve Zapaljivo,držalo se u Zaštitnim Ormarima!
  • Telep

    13.09.2018 09:33
    Zanimljivo, a gradi nov pogon na telepu iza svoje stare hale sadasnjeg rodica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika