Dečak teško povređen u udesu na Novom naselju

Šestogodišnji dečak teže je povređen u udesu koji se dogodio juče oko 18:40h na Bulevaru Jovana Dučića na Novom naselju.
Dečak teško povređen u udesu na Novom naselju
Foto: 021.rs
On je zadobio prelom potkolenice i povredu glave. Nakon zbrinjavanja na licu mesta, prevezen je na Dečju hirurgiju, rečeno je za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu su se godile još tri saobraćajne nezgode. Najpre je oko sedam časova ujutru ispred Železničke stanice povredu skočnog zgloba zadobila žena stara 62 godine.
 
Hitna pomoć intervenisala je još jednom na Novom naselju, oko 11:30 časova, ovog puta na Bulevaru kneza Miloša. Lakše su povređena dva muškarca starosti 30 i 46 godina.
 
Lakše povrede glave zadobio je 30-godišnji pešak u nezgodi koja se dogodila oko 13:15h u Ulici Novosadskog sajma.
 
Svi povređeni su, nakon ukazane prve pomoći, prevezeni u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
  • Ja

    09.10.2018 12:23
    Ma dzaba mu objasnjavate, zna ON tacno sta se desilo. Uvek smo prvi da pametujemo o stvarima koje ne znamo.
  • Ime

    09.10.2018 11:04
    Ne, desilo se u produzetku Ducica, a dete je izletelo na biciklisticku stazu, oborio ga je biciklista.
  • King

    09.10.2018 10:51
    Nije
    Nije se desilo u produžetku Braće Dronjak...šestogodišnji dečak teško da izlazi iz škole i kupuje u Žekiju. A najbolje bu bili na svakjh 5 metara staviti semafore, pešačke prelaze,da bi nam dragi pešaci prelazili gde god im se prohte...ipak je to bolje rešenje od poštovanja saobraćajnih pravila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika