FOTO: Pet pošiljaka semenki kanabisa pronađeno u novosadskoj pošti

Carinici u novosadskoj pošti juče su pronašli i sprečili distribuiranje više od 50 semenki kanabisa koje su stigle u pet pošiljaka.
Najveći broj semenki ovog narkotika bio je namenjen primaocima u okolini Novog Sada. Jedan od njih je od nepoznatog pošiljaoca očekivao 18 semenki spakovanih u pet pakovanja, a drugi četiri najlon kesice sa 10 semenki kanabisa koje je trebalo da stignu iz Španije.
 
 
I primalac u Subotici čekao je dve pošiljke sa istim nedozvoljenim sadržajem. U jednoj je pronađeno šest originalnih pakovanja sa ukupno 13 semenki ove biljke, a u drugoj još tri semenke koje su poslate u najlon kesici iz San Sebastijana u Španiji.
 
 
Nepoznati pošiljalac sa Malte uputio je ka Srbiji pošiljku sa 10 kesica semenki kanabisa, ali ni ona nije stigla do planiranog primaoca u Bačkoj Palanci.
 
  • @milan

    10.11.2018 20:00
    iz kog li si doba kad je period komunizma(koji nikad nije zaživeo) bio period zatucanosti?
  • Vlada

    08.11.2018 12:55
    Samo još jedno iživljavanje carinskih gusara nad normalnim svetom.
  • cokolino

    06.11.2018 13:04
    Sramota šta je protivzakonito, obična biljka i njene semenke, a pravi kriminal buja li buja. Sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika