Četvoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu

Četiri osobe su povređene u četiri udesa koji su se dogodili tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu.
Četvoro povređenih u četiri udesa u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Na uglu Partizanske ulice i Sentandrejskog puta na Salajci povređen je 49-godišnji biciklista, koji je zadobio kontuzione povrede ruke i vrata. Nakon ukazane prve pomoći, prevezen je u Urgentni centar.
 
Nešto kasnije Hitna pomoć je intervenisala na Trgu Marije Trandafil, gde je oboren 40-godišnji motociklista. On je zadobio lakše kontuzione povrede i zbrinut je na licu mesta.
 
Hitna pomoć je još jednom intervenisala na Salajci, ovog puta zbog sudara dva automobila koji se dogodio u Šajkaškoj ulici, oko 13 časova. Povređen je mladić star 28 godina, koji je zbrinut na licu mesta.
 
Još jedan mladić, star 20 godina, zadobio je lakše kontuzione povrede glave i vrata, u sudaru dva automobila koji se dogodio nešto posle 17 časova u Temerinskoj ulici. On je nakon ukazane prve pomoći prevezen u Urgentni centar.
  • Toza

    09.11.2018 08:39
    Oko 18:30 kod ugla Primorske i Klisanskog puta, lancani sudar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika