Uhapšen diler u okolini Novog Sada

Novosadska policija uhapsila je D. M. (30), zbog sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.
Uhapšen diler u okolini Novog Sada
Foto: Pixabay
Pretresom njegove kuće, u okolini Novog Sada, policija je pronašla dvesta grama marihuane, dvadeset tableta sa liste psihoaktivnih supstanci i digitalnu vagu sa tragovima narkotika.
 
D. M. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje, saopštavaju iz Policijske uprave Novi Sad.
  • Jovo Čaruga

    10.11.2018 15:38
    Čaruga
    Ako radi za Goranca bice pušten još danas i platicemu taksi do kuce....
  • Futog

    10.11.2018 09:52
    Www
    Sve se zna! Policija stiti dilere drzava profitira od droge! Da zele pohapsili bi ih sve u jednom danu! U svakom mestu u Srbiji stanovnici znaju ko su dileri!
  • Vlada

    10.11.2018 07:36
    ---
    Uhapšen za "neovlašćenu" proizvodnju i prodaju. Ovlašćenje daju pojedini organi policije, ako radiš za njih onda si ovlašćen. KONKURENCIJA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika