Biciklista oboren u Industrijskoj zoni

Biciklista je povređen u saobraćajnom udesu koji se danas oko 12 časova dogodio na uglu ulica Put novosadskog partizanskog odreda i Industrijske.
Biciklista oboren u Industrijskoj zoni
Foto: 021.rs

Prema rečima svedoka, vozač automobila koji je naleteo na biciklistu odmah je stao i pomogao povređenom vozaču dvotočkaša, a isto su učinili i drugi učesnici u saobraćaju koji su se zatekli na raskrsnici.

Kako su za 021 rekli u Hitnoj pomoći, njihove ekipe nisu intervenisale u ovom slučaju, što znači da je vozač dvotočkaša verovatno zadobio samo lakše povrede, što potvrđuje i to što se nakon  biciklista nakon udesa kretao i pričao sa ljudima koji su mu pomagali. 
  • N.N Lice

    17.11.2018 15:13
    Sta ima tuda da vozi po putu, ima lepo staza, ali ne on se pravi pametniji od ostalih. Bicklisti generalno tripuju da imaju vise prava od ostalih, bilo da voze po putu ili trotoaru.
  • Marko

    13.11.2018 21:55
    Ova raskrsnica je odavno zapuštena, a sve više biciklista prolazi tuda zbog Biga.
  • Biciklista

    13.11.2018 14:19
    Lepo
    Baš lepo od vozača automobila.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika