U toku potraga za napadačem koji je juče upucao Dušana Simeunovića

Novosadska policija još nije utvrdila ko je, gde i kada pucao na Dušana Simeunovića (32), koji je sinoć primljen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sa prostrelnom ranom potkolenice.
U toku potraga za napadačem koji je juče upucao Dušana Simeunovića
Foto: 021.rs

Kako 021.rs saznaje u policiji, Simeunović koji je sinoć ranjen zatečen u automobilu BMW kod Industrije mesa "Matijević" na Rumenačkom putu na Sajlovu, nije bio pričljiv kada je trebalo istražnim organima da objasni šta se dogodilo.

Informacije iz policije govore da je od ranije poznat bezbednosnim službama. Naime, Simeunoviću ovo nije prvo ranjavanje i svojevremeno je, pre desetak godina, bio upucan u Kosovskoj ulici.

Takođe je svojevremeno osuđen na šest godina zatvora zbog toga što je 17. jula 2009. godine kod termalnih bazena u Bečeju ciglom do smrti pretukao Igora Pavlova (29). Na suđenju je rečeno da se ubistvo dogodilo nakon svađe njih dvojice pošto su obojica bili pod uticajem alkohola.

  • НС

    15.11.2018 11:44
    Држава по мери криминалаца и политичких моћника. Закони се примењују на обичне смртнике.
  • svinjac

    15.11.2018 07:45
    Eeeeee
    "Informacije iz policije govore i da se ispituju njegove veze u kriminalnom miljeu, jer je od ranije poznat bezbednosnim službama zbog sumnja da se bavio preprodajom narkotika sa ekipom iz Bečeja.". Eeeeeeee
  • Maja

    14.11.2018 14:46
    Kazne
    Osuđen na 6 godina, pušten na slobodu nakon 4. Narko diler i krimos. Eto u kakvom svetu mi živimo, ako nekog ubiješ ciglom trebalo bi valjda da robijaš bar 35 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika