Starija žena na biciklu teže povređena u udesu u Budisavi

Biciklistkinja stara 63 godine oborena je kada je automobil naleteo na nju u centru Budisave kod crkve, juče u 9 časova i 45 minuta.
Starija žena na biciklu teže povređena u udesu u Budisavi
Foto: 021.rs
Tom prilikom zadobila je naizgled teške telesne povrede i prevezena je u Urgentni centar.
 
Nekoliko sati pre toga oboren je pešak na ulazu u Budisavu. Ženska osoba stara 31 godinu zadobila je naizgled lakše telesne povrede. Ekipe Hitne pomoći zbrinule su je na licu mesta i prevezle u Urgentni centar.
 
U 14 časova i 30 minuta, na auto-putu Beograd - Novi Sad automobil je udario u bankinu, prilikom čega su lakše povređene tri osobe, dva muškarca starosti 22 i 29 godina i jedna žena stara 20 godina. Svi su zadobili lakše kontuzione povrede glave. Hitna pomoć zbrinula ih je na licu mesta i prevezla u Urgentni centar.
 
Vozačima se savetuje oprez na putu zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura, a u JP "Putevi Srbije" kažu da je na snazi prvi stepen pripravnosti.
 
Meteorolozi su za naredna dva dana najavili prestanak padavina, ali će jutarnja temperatura biti u minusu, pa je moguće stvaranje poledice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika