FOTO: Novosađanin i državljanin Hrvatske u stanu gajili marihuanu

Novosadska policija otkrila je laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i zaplenila 6,3 kilograma tog narkotika.
Tom prilikom uhapšeni su Novosađanin D. M. (39) i državljanin Hrvatske M. P. (41).
 
Policija je u stanu koji oni koriste pronašla laboratoriju za proizvodnju marihuane sa pratećom opremom, stabljike indijske konoplje u saksijama, više od pet kilograma suve biljke, seme kanabisa, amfetamin i tablete ekstazija. Pronađeno je, takođe, nekoliko litara alkohola u koji je stavljen kanabis, dve digitalne vage i pakerica.  
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu u Novom Sadu.   
 
  • Vlada

    30.11.2018 23:05
    @Kaćanka

    Ako sam dobro razumeo, tvoje opravdanje za javljanje na teme o kojima ne znaš baš ništa je to da nisi jedina primitivna seljančura koja želi da ovdebpodeli svoja kafanska shvatanja?

    To je sjajno, obavezno podeli taj stav sa kravama sledeći put kad ih povedeš na ispašu.
  • Kaćanka

    30.11.2018 12:51
    @Vlada
    Ovde se ionako javljaju samo oni koji se, ili ne razumeju u ništa ili koji znaju sve!
  • Vlada

    30.11.2018 06:47
    @Kaćanka

    Gde ćeš bolji dokaz seljaštva i primitivluka nego to da misliš da tvoje selo crpi važnost iz broja slova u imenu. Drži se svoje rupe i čuvanja krava i ne bavi se stvarima koje ne razumeš, a to je skoro sve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika