Troje povređeno u udesima na Adicama i u Petrovaradinu

Tri osobe povređene su u dva udesa koja su se proteklog dana dogodila na ulicama Novog Sada i prigradskih naselja.
Troje povređeno u udesima na Adicama i u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Prema rečima doktorke Aleksandre Dobrović iz Hitne pomoći, u udesu koji se nešto posle 9 časova dogodio na uglu Veterničke i Ulice Marije Bursać na Adicama, povređene su 31-ogodišnja i 33-ogodišnja osoba.
 
Reč je o sudaru dva automobila, a povređeni su zadobili lakše telesne povrede, te su zbrinuti i prevezeni u Urgentni centar.
 
Dva sata kasnije došlo je do udesa u Preradovićevoj 39 u Petrovaradinu. Lakše povrede glave zadobio je 26-ogodišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta.
  • dd

    04.12.2018 09:36
    dd
    a u slavjevoj bio sudar, pijani udarili u kucu nista zapisnik nista privodjenje,,u subotu pitajte pandure koji su ih pustili i uzeli pare

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika