Četovoro povređeno u udesima u Temerinskoj, na Detelinari i Banstolu

Četiri osobe povređene su u saobraćajnim duesima koji sus e u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu.
Četovoro povređeno u udesima u Temerinskoj, na Detelinari i Banstolu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Aleksandra Dobrović za 021.rs navodi da su mahom u pitanju lakše povrede.

Prva nezgoda se dogodila u 7:40 časova kod pijace u Temerinskoj ulici, gde je oboren pešak star 28 godina. Ovaj muškarac je zadobio nagnječenje leve butne kosti i Hitna pomoć ga je prevezla u Urgentni centar.

Skoro istovremeno na Banstolu kod raskrsnice za Čortanovce se dogodio sudar dva automobila. U nezgodi su lakše povređene dve ženske osobe koje su nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačene u Urgentni centar.

Treća nezgoda se dogodila u 16:48 časova kod kružnog toka u Ulici Kornelija Stankovića, gde je u sudaru dva automobila povređena 29-ogodišnja devojka. Ona je zbrinuta na licu mesta i prebačena na dalje lečenje u Klinički centar Vojvodine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika