FOTO: Carinici u novosadskoj pošti zaplenili 100 semenki kanabisa i ekstazi

Carinici su u Pošti Novi Sad otkrili i sprečili distribuiranje četiri pošiljke sa više od 100 semenki kanabisa i tableta ekstazija, saopštila je Uprava carina.
Pošiljka u kojoj je u ponedeljak, 17. decembra pronađen najveći broj semenki marihuane bila je namenjena primaocu u Vrbasu, a pristigla je iz Holandije.
 
 
Još dve pošiljke poslate su iz iste zemlje meštanima Novog Sada. U jednoj je, u originalnom pakovanju CD-a, otkriveno 29 semenki kanabisa, dok se u drugoj nalazilo 25 tableta ekstazija.
 
 
I primalac u Somboru čekao je pošiljku sa nedozvoljenim sadržajem. Pošiljalac iz Španije, pokušao je 17 semenki marihuane sakrio u kutiju "Pokemon" karata.
 
 
U periodu novogodišnjih praznika, broj pošiljaka koje pristižu u Srbiju svakodnevno raste, a carinici u njima neretko nalaze i seme marihuane ili tablete ekstazija, dodaje se u saopštenju.
  • profa l sektor

    24.12.2018 23:15
    racuni
    Bolje da potraze moje racune i isporuce ih, placam zateznu kamatu ovaj mesec. Ne svojom krivicom.
  • VIDOVNJAK

    19.12.2018 13:57
    iz komsiluka
    carinici slave novi godinu , treba da se obezbede...
  • snowboard

    19.12.2018 06:46
    Ne mozes preci nase lukave carinike pa to ti je .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika