Ultimatfajter napao bivšu ženu u Novom Sadu

Beograđanin M. Đ. (40), poznatiji kao Tasmanijski Đavo, uhapšen je u Novom Sadu zbog sumnje da je napao bivšu suprugu.
Ultimatfajter napao bivšu ženu u Novom Sadu
Foto: Pixabay

On je u subotu nasrnuo na ženu na njenom radnom mestu, naočigled kolega u jednoj piceriji. Posle toga ju je izveo napolje i na silu ugurao u kola, a zatim se odvezao.

Nekoliko sati kasnije pronađen je i uhapšen. Osumnjičen je za nasilničko ponašanje i nasilje u porodici, zbog čega mu je određeno zadržavanje.

M. Đ, koji je inače ultimatfajter, u piceriju je, kako pišu Novosti, došao oko osam sati ujutru. Odmah je nasrnuo na bivšu suprugu, udario ju je po glavi i bacao je inventar po lokalu.

- Jedan od radnika je pokušao da odbrani ženu od nasilnika, ali je ovaj izvadio nož i krenuo prema njemu. Uplašen, radnik je potražio zaklon, a napadač je ženu na silu izveo iz lokala i ugurao je u kola - navodi izvor iz istrage.

Odmah je obaveštena policija, koja je krenula u potragu. Osumnjičeni je pronađen i uhapšen u večernjim satima u Novom Sadu.

S obzirom na to da napadnuta bivša supruga nije želela da podnese prijavu protiv nekadašnjeg muža, policija je po službenoj dužnosti napisala krivičnu prijavu. Po hitnom postupku, produžena mu je zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom nasilja na još 30 dana, mera koja mu je već bila izrečena ranije ove godine.

M. Đ. je i ranije hapšen zbog raznih kriminalnih dela. Tako je u septembru ove godine uhapšen zbog sumnje da je u Deligradskoj ulici u Beogradu više puta udario starijeg čoveka. Pre dve godine sudilo mu se zbog nasilja u porodici, jer je fizički napao suprugu, a maloletnoj deci je pretio. Na suđenju je nokautirao policajca koji je svedočio.

U novogodišnjoj noći 2006. je posle tuče bio ranjen u jednom hotelu. Dve godine kasnije mačetom je teško povredio vlasnika jedne kladionice.

  • ns

    25.12.2018 14:06
    pitanje
    a kako je ovaj (neznam ni kako da ga nazovem) na slobodi, posle toliko stvari koje je u vise navrata uradio. Za koga radi ? jer je sigurno zasticen, a ovde ljudi zbog saobbracajnog prekrsaja idu u zatvor. On moze da tuce koga oce a mi nemozemo da se branimo od takvih majmuna i branimo svoju porodicu i imovinu. Svasta bi jos pisao , ali bolje da cutim UF UF !
  • l00d

    25.12.2018 13:42
    Nije ultimatfajter nego MMA borac, naučite terminologiju već jednom. A ne samo copy-paste sa sajtova kao što su novosti, bljuc i kurir
  • Fajter

    25.12.2018 13:29
    Gospodin Đavo je pre svega veliki sportista i gospodin. Nadam se da ce mu biti dodeljena nacionalna penzija zbog svega sto je ucinio za promociju fajta i drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika