Produžen pritvor ultimatfajteru koji je prebio bivšu suprugu u Novom Sadu

Novosadski Osnovni sud produžio je pritvor do 30 dana M. Đ. (40) zvanom "Tasmanijski đavo" zato što je u subotu, 22. decembra prebio bivšu suprugu N. S. (34) na njenom radnom mestu.
Produžen pritvor ultimatfajteru koji je prebio bivšu suprugu u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Nadležni u sudu kažu da mu je pritvor određen zbog opasnosti da bi na slobodi mogao da ponovi krivična dela za koja se tereti, a to je nasilničko ponašanje i nasilje u porodici. Takođe, sudija mu je u hitnom postupku izrekao meru zabrane prilaska i komuniciranja sa žrtvom nasilja.
 
Kako "Blic" nezvanično saznaje, oštećena N. S. prošla je bez većih telesnih povreda, ali je prema rečima izvora beogradskog lista bliskog istrazi toliko preplašena da nije podnela prijavu protiv bivšeg supruga.
 
"Prilikom davanja izjave nadležnima N. S. je bila veoma uzrujana i delovala je jako uplašeno. Kada su joj saopštena njena prava, odnosno kada joj je rečeno da može da podnese prijavu protiv osumnjičenog, ona je to odbila i ne znamo da li će se predomisliti. Za sada njenog bivšeg supruga gonimo po službenoj dužnosti za krivična dela nasilničko ponašanje i nasilje u porodici", priča izvor "Blica".
 
Podsetimo, incident se dogodio u subotu prepodne u piceriji "Karibik" na Bulevaru oslobođenja 35 dok je N. S. bila na smeni. Odmah je obaveštena policija, koja je krenula u potragu. Osumnjičeni je pronađen i uhapšen u večernjim satima u Novom Sadu.
 
S obzirom na to da napadnuta bivša supruga nije želela da podnese prijavu protiv nekadašnjeg muža, policija je po službenoj dužnosti napisala krivičnu prijavu. Po hitnom postupku, produžena mu je zabrana prilaska i komuniciranja sa žrtvom nasilja na još 30 dana, mera koja mu je već bila izrečena ranije ove godine.
 
M. Đ. je i ranije hapšen zbog raznih kriminalnih dela. Tako je u septembru ove godine uhapšen zbog sumnje da je u Deligradskoj ulici u Beogradu više puta udario starijeg čoveka. Pre dve godine sudilo mu se zbog nasilja u porodici, jer je fizički napao suprugu, a maloletnoj deci je pretio. Na suđenju je nokautirao policajca koji je svedočio.
 
U novogodišnjoj noći 2006. je posle tuče bio ranjen u jednom hotelu. Dve godine kasnije mačetom je teško povredio vlasnika jedne kladionice.
  • Pravda

    06.01.2019 18:01
    Sud mu majka
    A kakve veze ima sto je poznat policiji? Nece ga policija osuditi! Treba sud da odradi svoje...Za sva ta KD ako bi i ostao do danas na slobodi i civilizovanom svetu bi robijao bar 246 godina
  • Perkov Miskov

    28.12.2018 05:38
    Vikala 21
    Stop nasilju. Stavite im lanac i neka ciste autoput.
  • Bruka

    26.12.2018 10:05
    Nasilnicko ponasanje, napad na drugo lice, fizički napad na suprugu, pretnja maloletnoj deci, nokautirao policajca u sudnic!!!, tuča u hotelu, ranjavanje, mačetom teško povredio vlasnika kladionice...i još uvek je na slobodi...dobice nanogicu, a mozda i neku funkciju...pravi čovek, primer kako se treba ponasati...Bruka!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika