U Futogu ubijen Đorđe Zafirović

Novosadska policija intenzivno traga za osobom koja je oko 17 časova u Futogu ubila tridesetsedmogodišnjeg muškarca, saopšteno je iz policije.
U Futogu ubijen Đorđe Zafirović
Foto: 021.rs

Kako se saznaje, ubijen je Đorđe Zafirović zvani Zafir, bivši zet Dragoslava Kosmajca. On je od ranije poznat policiji. Mediji pišu da je dovođen u vezu sa organizacijom ubistva Radeta Rakonjca, nekadašnjeg telohranitelja Željka Ražnatovića Arkana i prijatelja Luke Bojovića.

Beživotno telo pronađeno je u automobilu u centru Futoga, u Ulici cara Lazara kod broja 7.

Kako 021.rs nezvanično saznaje, policiji su građani prijavili da u "golfu 6" vide mrtvog čoveka, a patrola koja je došla konstatovala je da je ubijen sa više hitaca u telo. Portparolka Hitne pomoći Mirjana Bursać je za 021.rs potvrdila da je njihova ekipa, po pozivu, na licu mesta konstatovala smrt muškarca.

Na njega je pucano iz automatskog oružja kroz prozor kola, a prema rečima ocevidaca, ubica i saučesnik imali su fantomke.

Oko 18 časova na Kamenjaru je pronađen zapaljeni automobil, koji su, kako se pretpostavlja, koristile ubice.

"Odmah po saznanju da je počinjeno ubistvo, na lice mesta upućeni su inspektori kriminalističke policije koji su trenutno na terenu i obavljaju uviđaj. Angažovali smo sve raspoložive resurse i pripadnici policije, u saradnji sa tužilaštvom, preduzimaju sve neophodne mere kako bi što pre rešili ovaj slučaj i uhapsili počinioca", naveo je načelnik Policijske uprave Novi Sad Milorad Šušnjić.

Novosadska policija blokirala je prilaze Futogu i kontroliše vozila, a primetan je i povećan broj patrola u Veterniku.
  • Ns

    27.12.2018 12:01
    Bivši zet onoga čije ime niko ne sme naglas da kaže.
  • Ns 49

    27.12.2018 10:26
    Ovo je strašno kako je počelo sa pucnjavom po državi ali i u nekada dosta mirnom i kulturnom Novom Sadu.
    OK je da se oni međusobno istrebljuju a samo je pitanje dana kad će nastradati dvoje ili troje nevine dece a već je dva puta bilo pudnjave ispred škola. Dok se to ne dogodi neće se pokrenuti neka akcija sablja" ali i ona dok je trajala čuo sam od mladih da je grad postao siguran ali posle nje bilo puno sudskih procesa i žalbi od strane kriminalaca.
    U svakom slučaju teško nama a nije isključeno da se pojavi neko ili neki osvetnici pa počnu sami da čiste grad.
  • Cile

    27.12.2018 07:47
    I sta ce policija poduzeti????Dali ce se naci ubica?Dokazati zasto je ubijen??Droga,prostitucija,reket????Grad je preplavljen drogom koju valjaju isti ti panduri samo sto se o tome ne sme pricati...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika