Dvogodišnja devojčica povređena u udesu kod "Biga"

Četiri osobe, među kojima su dvogodišnja devojčica i 12-ogodišnji dečak, povređene su u udesima proteklog dana na ulicama Novog Sada.
Dvogodišnja devojčica povređena u udesu kod "Biga"
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže dr Mirjana Bursać iz Hitne pomoći, 12-ogodišnji dečak zadobio je prelom noge i povredu glave u udesu koji se oko 18 časova dogodio na uglu Narodnog fronta i Balzakove. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Dečiju bolnicu, na odeljenje dečije hirurgije.
 
Udes kod tržnog centra "Big" dogodio se sat vremena kasnije, kad je lekarska ekipa intervenisala i zbrinula dvogodišnju devojčicu, sa povredama glave. Dete je zbrinuto i prevezeno u Dečiju bolnicu.
 
Takođe, povrede su zadobili i 35-ogodišnji muškarac i žena, a s kontuzijama su prevezeni u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.
  • Smoki

    27.12.2018 17:31
    Divljaci
    Svaki put kad odem do Big-a neki udes i to auta budu polupana kao da je na otvorenom putu a ne na parkingu..a zasto? Zato sto svi jurcaju, i ovi sto imaju prvenstvo i ovi iz poprecnih ulica parkinga i eto belaja... A i pri isparkiravanju to se ne ide mic po mic, da eventualno moze neko ko vozi putem da ukoci, nego po gasu pa sta bude...
  • e

    27.12.2018 10:21
    Ovo redovno kokanje vozilima na parkingu Biga je stvarno jedan posebni fenomen koji bi možda psihijatri trebalo da prouče, ispred svih drugih stručnjaka. Šta vam je ljudi? Prošla sam juče pored tih automobila, razvaljeni su kao da je udes bio na autoputu, a ne na natrpanom parkingu šoping centra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika