Poginuli otac i sin iz Titela u nesreći kod Budisave

Dve osobe su poginule, a tri teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila između Šajkaša i Budisave.
Poginuli otac i sin iz Titela u nesreći kod Budisave
Foto: 021.rs
Do udesa je došlo oko podneva.
 
Kako kažu u MUP-u, sudarila su se dva automobila, "sitroen" i "audi". Kako se saznaje, poginuli su vozač i suvozač iz "audija", a troje povređenih, koji su bili u "sitroenu", prebačeno je u Klinički centar Vojvodine.
 
U Urgentni centar primljeni su muškarac M.S. (51) i dve žene M.J. (59) i M.N. (35). Prema rečima portparola KCV-a Siniše Kneževića, oni su van životne opasnosti.
 
Prema nezvaničnim informacijama, poginuli su otac i sin.
 
Novosadska policija je potvrdila da su u saobraćajnoj nesreći poginula dva muškarca od 74 i 44 godine iz Titela.
 
Policija je potvrdila i da su u tom sudaru dva automobila povređene još tri osobe iz Titela, kojima je ukazana pomoć u Кliničkom centru Vojvodine.
 
Policija i javni tužilac obavili su uviđaj lica mesta, saopštila je Policijska uprava Novi Sad.
  • 5566

    15.01.2019 02:15
    udes
    u ovom levom siblju pre tri meseca. posle pponoci sam sleteo sa,puta i prevrnuo na bok zbog kamiona , koji je koristio duga svetla i gazio u moju traku .... da ne ulazim u detalje ta deonica treba da se osvetli pod hitno !! deca vam polazu za vozacki ispit , i jedva cekaju pravu dozvolu da idu nocu , a budala svakakviih ima ! Zao mi je porodice ! Vozace koji pricaju na telefon , ako ih uocite dizalicu pa u soferku da mu bude lekcija, da tu soferku jeste razbili vi ali tako je mogao i neko od pesaka , od deteta pa do stare bake !
  • @Ljudi čuvajte se

    07.01.2019 11:20
    Niste u vinklu
    Gospodjo , stvarno niste u vinklu . Napao Vaše vozilo biciklista sa detetom u sedalici ???
    A Vi telefonirali dok ste vozili ...
  • scrappy doo

    07.01.2019 11:02
    Kad vidim kakvih sve vozaca ima na nasim putevima i po ulicama, stvarno mi dodje da kupim vojni oklopni transporter sa sest tockova, pa, izvol'te, bando bahata - kom' opanci, kom' obojci!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika