Teško povređen u udesu na Bukovačkom putu

Jedan muškarac je teže, a jedan lakše povređen u dve saobraćajne nezgode koje su se proteklog dana dogodile na ulicama Novog Sada.
Teško povređen u udesu na Bukovačkom putu
Foto: 021.rs
Prema rečima dr Sanje Nenadić Pokrajac iz Hitne pomoći, 57-ogodišnji muškarac zadobio je višestruke teške telesne povrede u udesu koji se dogodio oko 15:30 časova na Bukovačkom putu. Lekarska ekipa ga je zbrinula, a potom prevezla u Urgentni centar.
 
Nešto kasnije, oko 19:20 časova, Hitna pomoć je intervenisala na autoputu Novi Sad - Subotica, posle prve naplatne rampe zbog kamiona koji je sleteo s puta. Povređen je 54-ogodišnji vozač kamiona, koji je sa višestrukim telesnim povredama prevezen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika