U Sremskim Karlovcima držao nelegalnu kladionicu

Policija je u Sremskim Karlovcima otkrila nelegalnu kladionicu.
Sumnja se da je 36-ogodišnji meštanin organizovao igre na sreću bez odobrenja Ministarstva finansija, pa je objekat zatvoren, a tehnička i druga oprema za klađenje zaplenjena.
 
Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava.
  • Neki sto ...

    18.01.2019 16:44
    Toga ce uvek biti,jer zakon je takav da se isplati otvoriti na crno nego legalno... iskusio sam na svojoj kozi,eh sad sto su me izradili i zavrsio u OZ Klisa to je druga prica. Mladi ne nasedajte na te price!
  • Jova

    15.01.2019 17:47
    Vruci novci kladionice
    Cekajuci danas red u banci posmatram klijenta i radnike bake. Ulazi ugladjen momak,klanja mu se obezbedjenje i trci da mu otvori vrata i proverava dali je sef espoziture zauzet. Da boze moj golobradi momak ne bi sa nama pristojnima cekao u redu. Sprovode ga do sefovog boksa nesto se dogovaraju a zatim sef ustaje dolazi iza blagajnica a ima ih tri,sve staju sa poslom i broje njemu novac za isplatu. Uzima novac odnosi golobradom sa osmehom na licu i urucuje.Momka opet ispraca covek za obezbedjenje i otvara mu vrata i klanja se. Svi cekamo da se taj cirkus sa klincom iz poznate kladionice zavrsi i dodjemo nared. Verovatno nas novac smrdi jer je mukom i znojem zaradjen a ovaj mirise sto dolazi iz kocke.Banka INTESA u Fruskogorskoj danas.
  • Titikaka

    15.01.2019 14:25
    prosto zabraniti kockanje
    To je porok.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika