Novosađanin uhapšen zbog 20 krađa, odmah poslat u zatvor na Klisi

Novosadska policija uhapsila je 54-ogodišnjeg P. L. zbog dvadeset krađa.
Novosađanin uhapšen zbog 20 krađa, odmah poslat u zatvor na Klisi
Foto: 021.rs
Sumnja se da je krao novčanike i pazare od zaposlenih i kupaca ili korisnika usluga u različitim poslovnim objektima: kancelarijama, knjižarama, cvećarama, ordinacijama, kozmetičkim i frizerskim salonima.
 
Krivična dela je činio i tako što se lažno predstavljao kao potencijalni kupac ili stranac, kome je potrebna pomoć u komunikaciji, da bi odvratio pažnju oštećenih od predmeta krađe.
 
Za njim je bila raspisana sudska poternica i dve policijske potrage, a nakon hapšenja, odveden je u Okružni zatvor na Klisi.
  • Ns 49

    17.01.2019 16:56
    On je najverovatnije zatvoren dok ga sudija ne pozove na saslušanje a pre će biti da mu uruči poziv za sad, koji će on naravno primiti i otići svojim putem. Na sud se verovatno neće javiti kao i što nije pa bi mi svi bili jako sretniji da zakon bude baš strog i njega odmah dobrano zatvore na nas više ne potkrada i vara.
    Neka malo odmori koju godinu.
  • Sanja

    17.01.2019 14:36
    Samo da ga ne puste za 48 h.
    Ponovo će to isto da radi.Teško onim ljudima koje opljačkaju,posebno starim i bolesnim.Treba čekati na šalterima za nove dokumente a to i košta...
  • dajte

    17.01.2019 13:04
    dajte sliku
    dajte sliku da ga vidim , mislim da je bio i kod mene

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika