Vozač BMW-a udario biciklistkinju u Futogu, preminula na licu mesta

Pedesetdvogodišnja žena preminula je večeras oko 20 časova, u teškoj saobraćajnoj nesreći u Futogu, u Ulici cara Lazara, saznaje 021.
Vozač BMW-a udario biciklistkinju u Futogu, preminula na licu mesta
Foto: 021.rs
Žena je život izgubila na licu mesta, kada je na nju dok je vozila bicikl, naleteo BMW.
 
Vozač je nakon udesa pobegao. Nezvanično, od siline udara, bicikl je odleteo nekoliko desetina metara od mesta udesa.
 
Taj deo ulice trenutno je zatvoren za saobraćaj i uviđaj je u toku.
  • Mirko Marić

    21.02.2019 18:14
    ...staze za puževe
    Crvenkapa je malo nezgodno napisao nešto što stoji, ali stoji i komentar posle da ne treba u mišju rupu da se zavuku vozači bicikla da bi vozači auta još manje pazili. Nego...

    Da li ste uzeli u obzir dozvoljenu brzinu kretanja bicikla od 10 km/h na biciklističkoj stazi? Ja nisam profi a ni amater, pa mi je prosek >2x toliki, kad vozim svoju uobičajenu turu baš do Futoga i nazad.
    Gde ja dakle, kao biciklista, mogu-smem-hoću da se "ostvarim" ako želim da vozim bicikl 15ak km u jednom pravcu, a da ne nalećem na pešake, kerove, skejtove, rolere i slična smetala (ironično impliciram na kej), ili da rizikujem susret sa automobilom?
  • biciklista

    21.02.2019 13:51
    @crvenkapa
    Oprostite, koliko je to zaista opasno i ko stvara opasnost? Imate li neku statistiku? Novi Sad ima preko 90 km biciklističkih staza. Vozim decenijama kao i mnogi, evo živ sam.
  • Vlada

    20.02.2019 21:17
    @crvenkapa

    Kako da ne, i zato ćemo da podvijemo rep, zavučemo se u rupu i vozimo po 5 km gradskih staza. Stav kukavičluka i očaja, da bi takvi kao ti mogli da obraćaju promil manje pažnje na putu.

    Možeš na to da zaboraviš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika