Napadnut vozač "Čazmatransa" na autobuskoj stanici u Novom Sadu

Vozač hrvatskog prevoznika "Čazmatrans" napadnut je na Međumesnoj autobuskoj stanici u Novom Sadu juče oko 16 časova.
Napadnut vozač "Čazmatransa" na autobuskoj stanici u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Kako je očevidac ispričao agenciji Beta, putnik iz autobusa "Čazmatransa", udario je više puta vozača u momentu kada su drugi putnici izlazili iz autobusa.
 
"Udario ga je više puta nogama i rukama, vozač je pao na beton, građani su ga potom zaštitili, a napadač je pokušao da pobegne", rekao je jedan od očevidaca.
 
Kako je za 021.rs rečeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa intervenisala je na MAS-u oko 16:20 časova, a povređeni muškarac zadobio je kontuzionu povredu glavu. On je u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dalje zbrinjavanje.
 
Kako su očevici rekli, napadač je pokušao da pobegne, ali ga je brzo stigla i privela obližnja patrola saobraćajne policije. Napadač je, navodno, bio u alkoholisanom stanju.
 
"Vikao je i na slučajne prolaznike da ga ne gledaju jer će ih udariti i zaletao se na njih, ali su ga policajci zadržali", kazali su očevici za Betu.
 
Podsetimo da ovo nije prvi put da su vozači autobusa meta napadača na autobuskoj stanici u Novom Sadu. Nedavno je napadnut i vozač Gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad" na stajalištu ispred Železničke stanice. On je napadnut dok je bio u autobusu, a više o tom incidentu možete da pročitate OVDE.
  • treba_raMisliti

    24.02.2019 08:01
    Alkohol = prebijen vozac, usmrcena zena na naplatnoj, devojka pregazena na pesackom, 200 na sat preko mosta kroz crveno pljas, poginuli mladici, tuce po "diskotekama", sletanja sa mosta itd itd itd, ali, to je legalnooo i to mozeee.
    Trava = niko napadnut, niko povredjen, nema agresije, ljudi srecni... e pa cekaj malo, to neeee mozeee. Droooga je to. Halucinacije kazu izaziva. Borbe sa komodo zmajevima i krstaskim vitezovima....
  • dozovite se pameti

    23.02.2019 21:43
    Cemu mrznja? Jel vam nije dosta lopova koji se kriju iza nacionalizma i laznog patriotizma? Jel zelite da vam unuci zive posvadjani ili da zajedno putuju po evropi i uce neke bolje i pametnije stvari?
  • politika zavadi pa..

    23.02.2019 13:14
    Animozitet dva naroda podgrejavaju poligtičari. Njihovi pujdaju njihove nacionaliste a naši, naše.
    Dok se narodi ne opamete i to ne shvate, biće napada po nacionalnoj boji i tamo i ovde....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika