Muškarac preminuo u bazenu Hotela "Park"

Tridesetčetvorogodišnji S. M. preminuo je juče u bazenu Hotela "Park".
Muškarac preminuo u bazenu Hotela "Park"
Foto: 021.rs
Ekipa Hitne pomoći intervenisala je oko 18 časova, a kako kažu za 021.rs, telo je pronađeno bez znakova života.
 
"Pokušana je reanimacija, ali je bila bezuspešna. Konstatovali smo smrt muškarca", poručuje za 021.rs portarolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović.
 
Prema nezvaničnim informacijama 021.rs, u bazenu je bilo još osoba, a na telu nije bilo tragova nasilja. Preminuli je navodno ronio u bazenu i u jednom momentu nije izronio na površinu.
 
Telo je poslato na obdukciju gde će se utvrditi uzrok smrti.
  • Dragan

    01.03.2019 12:13
    @Kamere

    Vas normalan i razuman , ljudski komentar dobio je toliko minusa .
    Ne mogu da dokucim zbog cega ?
  • mile

    28.02.2019 14:29
    sauna
    u saunu se ne sme ulaziti kad imaš povišenu telesnu temperaturu, pod dejstvom alkohola ili narkotika i takođe ne smeš koristiti saunu i hladjenej u bazenu/tušu ako imaš urođenu srčanu manu, koju nažalost velika većina ne zna da ima..
    pokoj ti duši
  • Student

    27.02.2019 12:59
    @kamere
    Itekako moze da se desi- osoba pokusava da preroni bazen male dubine misleci da nije u opasnosti, tokom ronjenja potrosi zalihu kisonika u plucima do neke granice, a potom, prilikom izranjanja, dodatno pada koncentracija kisonika- zbog promene pritiska i tada moze da se desi da osoba izgubi svest i udavi se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika