Mladić povređen u tuči u kafani u stabilnom stanju

B. I. (27) koji je povređen sinoć oko 20 časova u tuči u kafani na Novom naselju, zadržan je u Kliničkom centru Vojvodine sa teškim telesnim povredama.
Mladić povređen u tuči u kafani u stabilnom stanju
Foto: 021.rs
Kako je za 021 potvrđeno u KCV-u, ovaj mladić je primljen sa teškim telesnim povredama u predelu grudnog koša i abdomena. Posle dijagnostike i hirurške intervencije on je smešten na Odeljenje intenzivne terapije.
 
Trenutno je u stabilnom zdravstvenom stanju.
 
U Urgentni centar primljen je i S. M. sa lakšim telesnim povredama. Posle ukazane lekarske pomoći i dijagnostike, on je pušten na kućno lečenje.
 
Tuča se dogodila sinoć nešto pre 20 časova u kafani na Bulevaru kneza Miloša, a kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa izašla je na teren u 19 časova i 50 minuta. Na licu mesta bila su dva vozila policije i marica.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika