Pritvor osumnjičenom za prebijanje devojke u Kosovskoj ulici

Za Đ.L. (24), koji je uhapšen nakon što je brutalno pretukao svoju devojku I.F. (22) u njihovom iznajmljenom stanu u Kosovskoj ulici, određen je pritvor do 30 dana.
Pritvor osumnjičenom za prebijanje devojke u Kosovskoj ulici
Foto: 021.rs
Prema nezvaničnim informacijama, on se pred tužiocem branio rečima da je to učinio "zbog ljubomore i da nije hteo da ode tako daleko", prenosi "Blic".
 
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu kažu da ne mogu da otkrivaju detalje u ovoj fazi postupka zbog interesa istrage.
 
"Osumnjičeni je saslušan u prostorijama Osnovnog javnog tužilaštva, izneo je svoju odbranu, nakon čega je sudija odredio pritvor u trajanju do 30 dana", navode u tužilaštvu. 
 
Tereti se za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. 
 
Podsećamo, on je devojku u utorak tukao rukama, nogama i drvenom motkom, polomio joj je rebra, sekao nožem i peglom joj pržio ruke. Ona je iskoristila trenutak kada je mladić izašao iz stana i pozvala drugaricu, koja ju je odvela u Urgentni centar.
 
Devojka je sada u stabilnom stanju i oporavlja se na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.
  • .........

    17.03.2019 09:23
    Strasnooooooo
    Dosta je vise nasilja,kakvo sudjenje,jel bio sam sa njom,jel on to sve uradio,nema dvoumljenja sve je jasno,malo je 20 godina.
  • Yo

    16.03.2019 20:29
    Ako ne reagujete na ovo zverstvo sada, poštovani sude, sledeći put ćete imati novog Darijana Musića!
  • Армаггедон

    16.03.2019 18:21
    Ја мислим да је овде бесмислено ићи на суд,по кратком поступку 15,година и нема условног отпуста.Зашто му дати прилику да се брани,јел та јадна девојка имала прилику да се брани?.Па у затвору нека глуми мачо типа међу себи равнима.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika