Šestoro povređenih u saobraćaju u Novom Sadu, obarani pešaci i motociklisti

Šest osoba je povređeno u šest saobraćajnih nezgoda koje su se dogodile juče u Novom Sadu i okolini.
Šestoro povređenih u saobraćaju u Novom Sadu, obarani pešaci i motociklisti
Foto: 021.rs
Kako je rečeno u Hitnoj pomoći za 021.rs, povređeno je četvoro pešaka, jedan motociklista, dok je jedan muškarac sleteo kolima u kanal. Svi su zadobili lakše povrede.
 
Sedamnaestogodišnja devojka, pešak, oborena je oko 9:30 časova na uglu Ulice cara Dušana i Bulevara cara Lazara. Ona je zadobila kontuzionu povredu glave, ramena, potkolenice i karlice, kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović
 
Oko 12:30 časova na Bulevaru oslobođenja povređena je 66-godišnja žena. Ona je oborena na parkingu, zbog čega je zadobila manju povredu u predelu kičme. 
 
Pola sata kasnije Hitna pomoć je intervenisala u centru grada, na Bulevaru Mihajla Pupina. Oboren je motociklista star 41 godinu. On je zadobio povredu potkolenice i distenziju vrata. 
 
Intervenisalo se i u Kaću, oko 16 časova u Svetosavskoj ulici. Desetogodišnji dečak koji je oboren zadobio je lakše povrede čeonog dela glave i kontuziju kolena i levog kuka. 
 
Nešto pre 21 časa prijavljena je nezgoda u Partizanskoj ulici u Rumenki. S puta u kanal je sleteo automobil. Kada je Hitna pomoć stigla na lice mesta zatečen je 56-godišnji muškarac, bez vidljivih povreda, koji se žalio na glavobolju. 
 
Intervenisalo se još i na uglu Bulevara Jaše Tomića i Rumenačke oko 21:30 časova. Dvadesetdvogodišnja devojka, pešak, povređena je kada su na nju naletela kola. Ona takođe nije imala vidljive povrede, ali se žalila na bolove u nozi i vratu. 
 
Svi povređeni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar ili Dečju bolnicu na dalje zbrinjavanje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika