Dve devojke povređene na Mostu slobode

Dve devojke povređene su u sudaru dva automobila, danas posle 18 časova.
Dve devojke povređene na Mostu slobode
Foto: 021.rs
Kako 021 saznaje u Hitnoj pomoći, devojke od 21 i 25 godina zadobile su lakše povrede vrata i zbrinute su u Urgentnom centru.
 
Okolnosti i detalji vezani za saobraćajnu nezgodu biće poznati nakon saopštenja policije.
 
U tom periodu, na Mostu slobode u smeru ka gradu stvorila se velika gužva zbog kolone vozila.
  • caki

    25.03.2019 08:08
    pozadina
    za početak dve trake za levo i duži semafor za skretanje levo...
  • niko

    25.03.2019 07:42
    Levo
    Regulišite i sketanje levo bul. pat. pavla ka veterniku, Malo bele farbe, docrtaj strelicu u srednju traku, nije teško. Za ovo i ne treba stručnjak samo malo farbe i četka.
  • Munjo

    25.03.2019 06:39
    Amateri
    Platite gradskim "stručnjacima" za saobraćaj , put u Budimpeštu, da vide kako se programira skretanje levo kao i regulisanje saobraćaja na velikim i frekventnim raskrsnicam. Pešta je 6 x veća od NS ali ni u najvećem špicu nisam doživeo enormno čekanje na skretanje levo a kamoli kolaps. Ako se i desi veća gužva , smesta se pojavljuje policajac i reguliše saobraćaj dok se gužva ne rasčisti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika