VIDEO, FOTO: Požar u "Promenadi", nema povređenih

Požar na krovu Tržnog centra "Promenada" izbio je sinoć oko dva časa, a niko nije povređen.
VIDEO, FOTO: Požar u "Promenadi", nema povređenih
Foto: 021.rs
Kako za 021 kažu u MUP-u, vatrogasci su odmah po prijavi da je jutros u 2:13 časova došlo do požara u delu krovne konstrukcije tržnog centra izašli na mesto događaja. 
 
Požar je ugašen u 3:24.
 
U gašenju požara, u kom nije bilo povređenih, učestvovalo je 10 vatrogasaca - spasilaca sa tri vozila. 
 
Kako je saopštila uprava Promenade, odmah po izbijanju požara reagovalo je obezbeđenje i dežurna vatrogasna služba, koja je stacionirana na objektu 24 sata dnevno. 
 
"Požar je u najkraćem roku lokalizovan uz podršku gradske vatrogasne službe koja je izašla na lice mesta po pozivu. U požaru nema povređenih i pričinjena je manja materijalna šteta na spoljašnjem delu objekta. Trenutno je u toku istraga nadležnih službi koja ima za cilj da utvrdi tačan uzrok incidenta", naveli su u ovom tržnom centru.
 
  • Srki

    31.03.2019 20:33
    I Milorad
    To je nama nasa komunalna koalicija dala!!!!
  • NS hazarder

    30.03.2019 13:40
    Eksperimetnalna zona
  • Herc

    29.03.2019 21:55
    @ tasic 1951
    Nevezano za pozar u trznom centru,imam jedno pitanje za G. Tasica:..kakvi su to sertifikovani kablovi koje pacovi ne jedu?Nisu ovde svi pekari i poslasticari pa da nemaju pojma o cemu se pise

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika