FOTO: Pešak poginuo, motociklista teško povređen u nesreći u Petrovaradinu

Osamdesetogodišnji Novosađanin je poginuo, dok je mlađi motociklista teško povređen, u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 18 časova u Petrovaradinu.
FOTO: Pešak poginuo, motociklista teško povređen u nesreći u Petrovaradinu
Foto: 021.rs
Nesreća se dogodila na putu prema Sremskim Karlovcima, posle Tekija.
 
Kako saznaje 021.rs, osamdesetogodišnji Novosađanin nastradao je na licu mesta.
 
Dvadesettrogodišnji motociklista zadobio je teške telesne povrede, potres mozga i mogući višestruki prelom rebara. On je zbrinut na licu mesta i u svesnom stanju prevezen u Urgentni centar na dalje lečenje, navode za 021.rs u Hitnoj pomoći.
 
Nesreća se dogodila nakon što je motociklista udario pešaka koji je prelazio kolovoz.
 
  
 
Zbog uviđaja saobraćaj je bio u zastoju, što je dovelo do stvaranja velikih kolona u Petrovaradinu. Saobraćaj je pušten po završetku uviđaja policije.
  • Детелинара

    30.03.2019 09:09
    Да ли ће доктор Неша и онај самозвани стручњак Окановић почети да решавају проблем лудака на моторима??? 90% њих вози као манијаци, не поштују саобраћајна правила. А држава апелује на нас у колима да обратимо пажњу на њих. Како када се провлаче између аутомобила са 150кмч???
  • The Lalosh

    30.03.2019 08:39
    Motoraši
    Saučešće porodici poginulog. :(

    Mladim motorašima se ili ne govori dovoljno, ili ne slušaju i misle da se to njima ne može desiti.
    Oni koji preteknu do 30tih polako se ižive pa dožive starije doba. Onda nastaje period kada se gube refleksi, vid oslabi. Neki postaju oprezniji uz iskustvo. Drugi neće da se pomire sa biologijom pa počinje novo tinejdžersko doba i ponovo neopreznost i opasnost.
    I tako, iz generacije u generaciju...
  • Jeca

    30.03.2019 07:43
    Prelaz
    Žao mi je čoveka, strasno!
    Živimo gore na Puckarošu a poražavajuće je da smo se do sada obraćali različitim gradskim institucijama da se nesto preduzme. Niko ne reaguje, da bar policije ima dole drugačije bi vozili ali oni i kada stoje, dole su kod Navipa, te nakon toga svi ubrzavaju. Ne znam ko je kriv ali mi je žao obojice i ovaj nesretnik treba da nastavi da živi.
    Gore dece ima dosta... Uvek smo u grču kada prelaze ulicu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika