Zaplenjeno četiri kilograma različitih narkotika u Novom Sadu

Policija je u Novom Sadu zaplenila oko četiri kilograma različitih vrsta narkotika i uhapsila dve osobe osumnjičene za dilovanje droge, dok će protiv jednog maloletnika zbog toga biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.
Pretresom stana M.I. (1961), pronađeno je više od tri kilograma marihuane i oko 590 grama amfetamina, kao i ručna bomba i municija različitog kalibra, zbog čega se on tereti i za nedozvoljeno posedovanje oružja.
 
Pretresima stanova M.Lj. (1995) i jednog sedamnaestogodišnjaka, policija je pronašla 80 grama amfetamina, 50 tableta ekstazija i manju količinu marihuane.
 
Osumnjičenim M.I. i M.Lj. određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Ftn

    01.04.2019 20:01
    Ne
    Zasmetali nekome!
  • Korto

    31.03.2019 01:21
    Sever Srbije
    Nema meni ko da padne osim babe u tuš kabini eventualno. Bolje se ti prijatelju spremaj za tapšanje 19. u Beogradu, trebaće ti tamo taj poslednji neuron koji si iskoristio da napišeš komentar.
  • Sever Srbije

    30.03.2019 18:12
    Korto
    Pali tvoji a?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika