U sredu presuda za pokušaj ubistva na Adicama

Glavni pretres L.N. (43) za pokušaj teškog ubistva 12. aprila prošle godine u Jesenjinovoj ulici 7 na Adicama, završen je u novosadskom Višem sudu, a presuda će biti izrečena u sredu, 3. aprila.
U sredu presuda za pokušaj ubistva na Adicama
Foto: 021
Kako piše "Dnevnik", optuženoj, koja je privedena u sud iz pritvora, pripisuje se da je pokušala svog partnera D.D. (52) da ubije u njegovoj kući, tupim delom sekire, tako što ga je ga udarila u glavu dok je spavao u krevetu.
 
Ona je na prethodnom ročištu početkom oktobra prošle godine, izjavila da nije počinila krivično delo za koje se tereti, odnosno pokušaj teškog ubistva, i pri tome je ostala i na glavnom pretresu.
 
Zastupnica optužnog akta zamenica višeg javnog tužioca Jadranka Dutina je u završnoj reči navela da smatra da je u postupku dokazano da je okrivljena počinila pokušaj teškog ubistva u afektivnom stanju, uz bes usled ljubomore.
 
Advokatica Biljana Pejović kazala je da je njena branjenica reagovala u stanju besa u potpunom rastrojstvu.
 
Na kraju je optužena naglasila da se kaje i da nije imala nameru da ubije D.D, kog je volela.  
 
Ceo izveštaj Dnevnika sa glavnog pretresa možete čitati OVDE.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika