Trudnica među povređenima u sudaru automobila na Mišeluku

Tri osobe, među kojima i jedna trudnica, povređene su u sudaru dva vozila koji se dogodio sinoć oko 21:30 časova kod Barutane na Mišeluku.
Trudnica među povređenima u sudaru automobila na Mišeluku
Foto: 021
Kako je za 021 rekla portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović, kontuzione povrede zadobila je 31-ogodišnja trudnica, koja je prevezena u Betaniju na dalju dijagnostiku i lečenje.
 
Takođe, u istom sudaru su naizgled lakše povređene i dve muške osobe. Kontuzione povrede grudnog koša zadobio je 32-ogodišnji muškarac, dok je drugi star oko 30 godina zadobio povredu šake. Obojici su ozlede sanirane na licu mesta i nije bilo potrebe da budu prevezeni u Klinički centar Vojvodine na dijagnostiku.
 
U udesu je potpuno smrskan jedan aod automobila, pa se pretpostavlja da je materijalna šteta velika.
 
Policija je obavila uviđaj na licu mesta, a tačan uzrok udesa biće poznat nakon njihovog saopštenja.
  • Lala

    07.04.2019 12:34
    Mišeluk
    A što nije tamo stalno policija kad znaju šta i ko se skuplja svako veče tamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika