Četiri muškarca povređena u tuči navijača u Kaću

Četiri muškarca stara 21, 22, 30 i 34 godine povređena su u sukobu dve grupe navijača koji se odigrao danas oko 14h u Kaću.
Četiri muškarca povređena u tuči navijača u Kaću
Foto: 021.rs

Kako je za 021 potvrdila portparolka Hitne pomoći Ivana Ramović, dve ekipe Hitne pomoći su intervenisale desetak minuta pre 14 časova.

Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Urgentni centar.

Kako za 021 kažu u Kliničkom centru Vojvodine, trojica primljenih pacijenata zadobili su teške povrede, dok je jedan lakše povređen.

M. S. (21) zadobio je teške telesne povrede glave. Urađena je kompletna dijagnostika, a u toku je operativno zbrinjavanje povreda.

S. R. (30) primljen je sa teškim telesnim povredama, a posle kompletne dijagnostike i opservacije pacijent primljen na Kliniku za neurohirurgiju KCV.

B. N.  (34)  zadobio je teške telesne povrede vratne kičme. Pacijent je primljen na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju KCV.

K. N. (22) zadobio je lake telesne povrede, a u toku je opservacija i zbrinjavanje rana u UC KCV.Incident se dogodio oko 14h na Zrenjaninskom putu ispred kladionice MaxBet.

U policiji je potvrđeno da je u pitanju tuča, kao i da je u toku utvrđivanje okolnosti i identifikacija lica koja su učestvovala u obračunu. Za sada, nema privedenih.

Kako 021 nezvanično saznaje, najverovatnije je reč o tuči dve grupe navijača Partizana.

Podsetimo, da ovo nije prvi put da se sukobljene navijačke grupe obračunavaju van stadiona, pa čak i u drugim gradovima.

  • Сремац

    08.04.2019 12:23
    ДИВЉАЦИ
    М.С.(21),С.Р.(30),Б.Н.(34) и К.Н(22) сиграла се "деца" по Каћу,па се потукла,и сад доктори КЦВ имају пуне руке посла око - ВУЦИБАТИНА. Да ли смо ми већ стигли ту фазу кад смо тотално полудели и спремни за старатељство?Наравно да јесмо. Одавно нисам чуо нешто лепо да неко саопшти било где,па макар и на пијаци.Радио,ТВ и новине већ одавно не објављују лепе вести,што значи да смо ипак - полудели.
  • Dzo

    08.04.2019 07:18
    Dileri se potukli zbog robe???
  • Kupre H2€O

    08.04.2019 06:37
    Firma pobgela, u strajku, imaju neke vodointalaterske probleme... ne pitante... pa se grobari treninga radi sami posibali...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika