Četvoro povređeno u udesima na Novosadskom putu, Futoškom putu i Rumenki

Četiri osobe povređene su u tri saobraćajna udesa koja su se poslednja 24 sata dogodila na teritoriji Novog Sada.
Četvoro povređeno u udesima na Novosadskom putu, Futoškom putu i Rumenki
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović za 021.rs kaže da je u sudaru dva automobila koji se dogodio u 15:42 časova na Novosadskom putu, između pumpe Avija i GSP-a, povređena žena stara 32 godine. Ona je zadobila lakše povrede vrata i kolena i nakon zbrinjavanja na licu mesta je prevezena u Urgentni Kliničkog centra Vojvodine.

Hitna pomoć je intervenisala i u 23:50 časova u Rumenki, na uglu Vojvođanske i Zmaj Jovine, gde su u sudaru dva automobila lakše povređeni muškarac star 28 godina i žena starosti 39 godina. On je zadobio posekotinu glave i kontuziju grudnog koša, a ona kontuziju šake. Oboje su prevezeni u Urgentni centar.

U sudaru autobusa i automobila na uglu Bulevara patrijarha Pavla i Futoškog puta u 5:05 časova povređena je žena stara 42 godine. Ona je zadobila kontuziju glave, ramena i šake, a nakon zbrinjavanja na licu mesta Hitna pomoć ju je prebacila u Urgentni centar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika