Još mesec dana pritvora optuženom za prebijanje devojke u Kosovskoj ulici

Novosadski Osnovni sud produžio je pritvor za još 30 dana Đ.L. (24) koji je u stanu u Kosovskoj ulici sredinom marta brutalno prebio i mučio svoju devojku I.F. (22).
Još mesec dana pritvora optuženom za prebijanje devojke u Kosovskoj ulici
Foto: 021
Kako kažu u sudu, odluku su doneli na osnovu predloga tužilaštva, pa je optuženom sada pritvor produžen do 11. maja, piše "Blic".
 
Tereti se za nasilje u porodici i nanošenje teških telesnih povreda. Zaprećena mu je zatvorska kaznu u trajanju od dve do deset godina. 
 
Podsećamo, on je devojku 12. marta ove godine tukao rukama, nogama i drvenom motkom, polomio joj je rebra, sekao nožem i peglom joj pržio ruke. Ona je iskoristila trenutak kada je mladić izašao iz stana i pozvala drugaricu, koja ju je odvela u Urgentni centar. Pretučena devojka je na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici u krevetu preležala osam dana. 
 
Osumnjičeni se pred tužiocem branio rečima da je "poludeo od ljubomore" i da "nije hteo da ode toliko daleko".
  • Kaćanka

    16.04.2019 12:43
    Ima li devojka ikoga, brata, oca, majku, sestru, dedu....ah...
  • Армаггедон

    14.04.2019 13:54
    10 година максимална казна?чекајте зар ово није тешки покушај убиства?
  • Nina

    14.04.2019 10:35
    nikolinaek@gmail
    Stvarno ne kapiram, ovo izivljavanje nad ženskim rodom.
    Dno, dna!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika