Loš dan za pešake u Novom Sadu, među povređenima u udesima i dvogodišnjak

Pet osoba, među kojima i jedan dvogodišnji dečak, povređeni su u tri saobraćajna udesa koja su se u toku jučerašnjeg dana dogodila na ulicama Novog Sada.
Loš dan za pešake u Novom Sadu, među povređenima u udesima i dvogodišnjak
Foto: 021.rs
Kako za 021 navodi portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, prva saobraćajna nezgoda dogodila se u 11 časova na uglu ulica Milana Simina i Primorske, gde je kao pešak teško povređen dečak 2017. godište. On je zadobio prelom potkolenice i više kontuzionih povreda, zbrinut je na licu mesta i prevezen u Dečiju bolnicu. 
 
Drugi udes dogodio se u 12:13 časova na uglu Povrtarske i Otokara Keršovanija gde su u sudaru dva vozila povređene dve ženske osobe, 14-ogodišnja devojčica i žena stara 46 godina. Obe su zadobile naizgled lakše telesne povrede, zbrinute su na licu mesta, i prevezene u Dečiju bolnicu, odnosno u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.
 
Poslednja, treća saobraćajna nezgoda, dogodila se u 21:49 časova na uglu Braće Ribnikara i Danila Kiša, gde su povređena dva pešaka. Tridesetogodišnja žena zadobila je prelom nadlaktice, zbrinuta je na licu mesta i prevezena u Urgentni centar, dok je 30-ogodišnji muškarac sa naizgled lakšim povredama zbrinut na licu mesta, i nije bilo potrebe da bude prevezen u zdravstvenu ustanovu na dalje lečenje. 
  • jasno kao sunce

    15.04.2019 20:46
    POCNITE, VREME JE,CRVENO JE
    LJUDI DRAGI, znamo da ima NELJUDI, svuda i nazalost na svakom mestu se nadju, ALI, ima jos nade! VI koji imate zakon u rukama, zavezite ruke i namestite zamke SVIMA, koji ruse zakon, bez kompromisa, jer ovde je toliko RASULO i na putu i na trotoarima! Nije u pitanju samo ko ima pojas ili ne, ko telefonira, u toku voznje, nego mogu da Vam promaknu, mnogo vece stvari, kao brzina ulaska na pesacki prelaz, skoro da gurnu coveka sa njega, nema dovoljno ogledala na skretnicama, da se uoci opasnost, , na raskrsnici, kod klinike,svi vidimo da iz futoske levo kod semafora, postoji , skoro rupa gde se svako moze ,pitanje vremena, "uvaliti" i ostati bez tockova ili pesak povrediti! Kaznjavajte u korist svih, dok se ne uvede red,( TO SE ODNOSI I NA PESAKE), ali ne brzinom munje, tek tako, vec dobro obuceni LJUDI, koji znaju i postuju svoj posao, i ne gledaju kroz prste ni vozacima ni pesacima, vec realno stite svako LJUDSKO BICE !
  • Smoki

    15.04.2019 11:56
    Divljaci
    "Vozači iskulirajte, jedna sitna greška i imaćete noćne more do kraja života. Je l' vam to treba u životu?" - apsolutno se slazems a ovim ali da ima i pesaka koji idu kao muve bez glave...
    Pre nekoliko dana, na raskrsnici Miroslava Antica i Strazilovske, na pesackom kad im je crveno prelaze njih 5-6 sa jedne i dvoje sa druge strane... eeej 5 traka, krivina, crveno... Ja i auto do mene kocimo , sviramo i pokazujemo im rukama "da li ste normalni" a oni ni pet ni sest nego ladno nogu pred nogu nastavljaju kao da su po sred pesacke zone uz Mileticev spomenik... sta reci.
  • Vidoviti Limanac

    15.04.2019 08:20
    Baš se pitam da li je ove na uglu Ribnikara i Kišove udario neko od onih nedodirljivih koji se je l' u onoj kafani u Kišovoj parkiraju po trotoaru.
    Inače pre manje više dve nedelje, sedeći u dečijoj bolnici video sam kako neko unosi krvavo dete pa pravac na hirurgiju. Saobraćajka. Simptomatično je da posle nigde nisam video podatak o ovoj nezgodi. Kao da je neko zataškava.
    Valjda se ovi makar neće izvući.
    Vozači iskulirajte, jedna sitna greška i imaćete noćne more do kraja života. Je l' vam to treba u životu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika