Vozač povređen u sudaru na Grbavici, "jugo" se prevrnuo na krov

Jedna osoba povređena je u udesu koji se dogodio jutros oko 10 časova, na uglu Gogoljeve i Ulice Miše Dimitrijevića na Grbavici.
U sudaru su dva automobila, "jugo" je završio na krovu. 
 
Kako je za 021.rs rekla portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, u udesu je povređen pedesetšestogodišnji muškarac koji je zadobio lakše telesne povrede, istegnuće vrata i kontuzionu povredu leđa. On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
 
Na teren su izašli i vatrogasci kako bi sprečili potencijalni požar, zbog goriva koje se izlilo na put.
  • Glava

    20.04.2019 13:42
    .
    @Mršavi
    Hvala na dopuni. I sam cesto boravim u Danskoj i Svedskoj i znam o cemu mi pricate. Tamo je "sport Billy" fazon, mnogo idu peske, osim kad idu u vecu nabavku. Ne znam samo zasto uvek ima kontasa i u kakvom bi svetu oni voleli da zive. Sto haoticnijem?
    Srdacno Vas pozdravljam.
  • Glava

    20.04.2019 13:16
    Sta?
    @Trt
    4-5 sati za Novi sad? Da li si ti normalan! Ko ti kaze da sam besposlen. Logika je upravo obrnuta, ako imam vremena da pesacim (naravno ne 4-5 sati jer ovo nije NY), onda se moze pretpostaviti da sam sve svoje obaveze na vreme odradio. Lepo sam sve objasnio da je NS palanka koja se moze prepesaciti za kratko vreme. Tebi treba da se nacrta, izgleda.
    Mnogi "ljudi" su bas povrsni.
  • Kobac

    18.04.2019 19:29
    @dule
    Ne 40 do 60 stanara nego 40-60 stanova neka uzmemo prosek samo da u svakom stanu zivi njih troje to je na istom placu umesto cetvoroclane porodice i jednog mozda dva auta sada 120-180 novih stanara i oko 70-80 novih kola i potrebnih parking mesta za iste. O infrastrukturi da ne govorimo. Ziveo sam u mise Dimitrijevica 6 u kuci i kada su sve bile kuce sem onih starih zgrada na pocetku, od broja 1-3 nije bilo lepse ulice i kraja...ovo sada je uzas, da mi poklone stan na Grbavici sutra bi ga prodao i pobegao iz tog mravinjaka gde danas prolazi cak i autobus...gadi mi se da prodjem ulicom, a ne da tu zivim.
    I tada kada nije bilo zgrada je na toj raskrsnici bilo istih saobracajki i okretanja na krov kolko hoces...nije kriva guzva nego nepaznja vozaca i ne postovanje ulice sa prvenstvom prolaza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika