Pet udesa u Novom Sadu, među povređenima biciklistkinja i pešak

Muškarac (31) povređen je juče oko 14 časova u sudaru dva automobila na Sentandrejskom putu, kod Univereksporta.
Pet udesa u Novom Sadu, među povređenima biciklistkinja i pešak
Foto: 021.rs
Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći doktorka Ivana Ramović, on je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u Urgentni centar.
 
"On je zadobio distenziju vrata i povredu leđa i imao je povrede lica. Pregledan je na licu mesta, zbrinut je i prevezen na hirurgiju", navodi Ramović.
 
Tokom jučerašnjeg dana u Novom Sadu dogodilo se pet saobraćajnih nezgoda u kojima su lakše povređene jedna biciklistkinja, jedan pešak i jedna putnica u gradskom autobusu, koja se nakon naglog kočenja požalila na snažan bol u leđima. Ona nije imala vidljivih povreda, zbrinuta je i prevezena na hirurgiju.
  • Vozac

    17.04.2019 13:03
    Replika
    Vise ima problema s biciklistima koji prolete kroz crveno s obe slusalice u usima,i pesacima koji pricaju na mobilni telefon i prelaze pesacki,ima nekih taksista koji bahato voze,ne svi,a znam da moraju stati na adresu poziva. Mogo je vise bahatih u skupim autima,koji voze cik cak,bez migavca,ili stanu u desnu traku,upale 4 migavca i odu u kafic. Sta ce biti kad s toplijim vremenom,krenu skuteri,i motori? A rupa na asfaltu i oko sahti na putu,na pretek!
  • Uros Milovanovic

    17.04.2019 10:03
    Ilirska 32
    Svaki dan idem od Detelinare do grada i nazad vise puta.
    Divljaci nasilnicka voznja postavljanje u 2 trake gdje je samo jedna pokazivanje srednjeg prsta kad ih upozoris svakog ovakvog divljaka sam uzeo 30 minuta otisao i prijavio nasilje na ulicama cak je i jedan policajac bio na snimku video kamere koji snimak itekako vazi u Mupu Srbije i sudu prekrsajnom. Zato dragi sugradjani uzmite si vremena zapisite tablice boju auta model i prijavite divljanje. Vazi itekako Policija ce uraditi prijavu. Svakog divljaka treba masno kazniti zatvorom oduzimanjem vozacke i cak auta kad je to po 3 put. Nisu Svabe kulturne jer su Svabe nego su ih udarali po novcaniku da su se naucili reda i kulture i postovanja prometnih propisa. Pa bez zamere dobrim soferima Novog Sada. Taxisti 90% divljaju i stanu gde god im pukne. Zadnji je dobio musku samarcinu kad mi je pokazao srednji prst.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika