Dvoje teško povređeno u udesima u Temerinskoj i Petrovaradinu

Četiri saobraćajne nezgode dogodile su se u poslednja 24 časa u Novom Sadu i okolini.
Dvoje teško povređeno u udesima u Temerinskoj i Petrovaradinu
Foto: 021.rs

Portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović za 021.rs kaže da su dve osobe povređene teško, dok je petoro njih zadobilo lakše povrede.  

Prvu intervenciju u nedelju Hitna pomoć je imala u 7:55 časova na uglu Temerinske i Gundulićeve ulice, gde je oborena pešakinja stara 71 godinu. Žena je zadobila teške telesne povrede i bez svesti je prebačena u Urgentni centar na reanimaciju.

U 9:12 časova u Petrovaradinu Ulici Račkog kod broja 106 oboren je motociklista star 31 godinu. On je zadobio teške telesne povrede u vidu višestrukog preloma desnog stopala i prebačen je u Urgentni centar na dalje lečenje.

Treći udes se dogodio 14:59 časova takođe u Petrovaradinu, u Preradovićevoj kod broja 140, i u njemu su učestvovali motor i automobil. Ovom prilikom lakše su povređeni motociklista star 25 godina i žena iz automobila stara 58 godina. On je zadobio kontuziju glave i odetorine šake, a ona istegnuće vrata. Oboje je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Hitna je intervenisala i u 18:53 časova po pozivu policije na Zrenjaninskom putu, u delu od Kaća ka Zrenjaninu, gde je prilikom sudara dva vozila došlo do prevrtanja jednog od vozila. Na licu mesta je pregledano šest osoba, od kojih su tri zadobile lakše povrede. Muškarac star 37 godina je zadobio kontuziju grudnog koša i istegnuće vrata, mladić star 20 godina kontuziju glave i takođe istegnuće vrata, dok je 32-ogodišnji muškarac zadobio kontuziju grudnog koša i istegnuće vrata. Sva trojica su nakon zbrinjavanja na licu mesta prebačena u Urgentni centar.  

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika