Tri pešaka i jedan motociklista teže povređeni u Novom Sadu i okolini

Tri pešaka teže su povređena u udesima u toku jučerašnjeg dana i noći.
 Tri pešaka i jedan motociklista teže povređeni u Novom Sadu i okolini
Foto: 021.rs
Oko 16 časova povređen je muškarac (79) kada ga je udario motor na Beogradskom keju u blizini Cepelina. Kako za 021 kaže portparolka Hitne pomoći dr Ivana Ramović, on je zadobio povredu glave, nosa i prelom noge i ruke. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar. 
 
Još jedan pešak zadobio je teže povrede oko 18 časova u Hadži Ruvimovoj. U Hitnoj pomoći nisu mogli precizno da kažu godine, ali pretpostavlja se da povređeni muškarac ima između 70 i 80 godina. 
 
Jutros u pola pet povređen je još jedan pešak (28) u nezgodi u Futogu.
 
"Ekipa Hitne pomoći izašla je na teren rano jutros u ulicu Rade Kondića. Muškarac koga je oborio automobil zadobio je povredu glave koja je okarakterisana kao teška telesna povreda. Zbrinut je na licu mesta i prevezen u Urgentni centar na reanimaciju", rekla je dr Ramović.
 
Takođe, juče u 17 časova u Ulici Marka Oreškovića u Sremskoj Kamenici teže je povređen pedesetrogodišnji motociklista pri padu sa motora. On je zadobio potres mozga i povrede grudnog koša, ramena i skočnog zgloba. On je zbrinut na licu mesta i prevezen u Urgentni centar.
  • Zorica

    25.04.2019 23:16
    Obavestenje
    Akos- kako vam se zove i preziva taj prijatelj koji ima 28 godina.?
  • Nine

    25.04.2019 23:08
    Druze sto trazis drugara ako mozes nekako mi se javi
  • Biciklista

    25.04.2019 12:36
    Biciklista
    Voziti sve polako, pa i bicikl. Koliko sam puta video na keju kako biciklista udara pešaka. I nije bitno ko je kriv, već ko je povređen. Toliko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika